Предимствата на термопомпените системи Ecodan за Вашия дом

ClimaCom2610.png

Ако живеете в къща или притежавате прекрасна вила извън града, имате нужда от отопление, охлаждане и гореща вода за битовите си нужди, то термопомпите Ecodan на Mitsubishi Electric са точното решение за Вас.

Тайната на впечатляващата ефективност на нашата термопомпа e улавянето на топлинна енергия от атмосферата.

Ecodan е ново поколение икономична природосъобразна система за отопление и охлаждане, която ще Ви осигури повече комфорт и ще намали енергийните Ви разходи.

Високоефективната термопомпена система система улавя „топлината от външния въздух“ – възобновяем енергиен източник, и я пренася в сградата. Тя е както енергоспестяваща, така и безопасна за околната среда.

Интелигентно отопление

Термопомпените системи Ecodan на Mitsubishi Electric са едни от най-модерните отоплителни системи, достъпни както за собствениците на фамилни къщи, така и за търговски помещения.

Цялата линия е сертифицирана от Microgeneration Certification Scheme (MCS), с което се удостоверява, че е интелигентна технология, която произвежда топлинна енергия от възобновяем източник.

Лесен за транспортиране, монтаж и поддръжка

Независимо дали е инсталиран в малки жилища или големи самостоятелни имоти, Ecodan може да намали текущите разходи и емисиите на CO2, да предложи надеждно и устойчиво отопление, и гореща вода през цялата година.

Ecodan може да бъде инсталиран, за да замени съществуваща отоплителна система или да работи заедно с нея в хибриден режим. Може да бъде инсталиран в ново строителство или като проект за обновяване, като също така е съвместим и с подово отопление. Неговата поддръжка е по-лесна в сравнение с други системи за отопление и с професионална профилактика може да предложи средна продължителност на живота от 15 до 20 години.

Намалете емисиите на CO2 и спестете от текущите разходи

Термопомпите Ecodan са постигнали най-високото ниво на ефективност като част от европейските правила за енергийно етикетиране и екодизайн. Рейтингът A++ означава, че е изключително енергийно ефективен, което прави Ecodan ефективен за спестяване на текущи разходи и ефикасен за намаляване на емисиите на CO2.

ClimaCom Ecodan.png

Термопомпите Ecodan Ви дават страхотната възможност да ги управлявате от разстояние. Това е възможно благодарение на MELCloud, безжичният WiFi адаптер на Mitsubishi Electric, който Ви позволява бързо и лесно дистанционно управление, и контрол на телата.

MELCloud e част от ново поколение безжични контролери, които позволяват управление на Ecodan от компютър, лаптоп или смартфон чрез интернет връзка.

Направете крачка към бъдещето с Ecodan сега на www.climacom.com

 

Източник: https://les.mitsubishielectric.co.uk/homeowners/our-heat-pumps

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s