MELCLOUD WIFI АДАПТЕР ОТ MITSUBISHI ELECTRIC – КОНТРОЛЪТ Е ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ

ClimaComMelCloud Mitsubishi.png

Мечтали ли сте си някога да контролирате температурата в дома си, без дори да ставате от дивана? Искало ли ви се е да се прибирате във вече затоплен дом през зимата или вече охладена стая през горещите летни дни?

Всичко това сега е възможно с WiFi адаптера на Mitsubishi Electric!

MELCloud e част от ново поколение безжични контроли за климатични и отоплителни системи. Достъпът до Вашите Mitsubishi Electric уреди и техните контроли никога не е бил толкова лесен и сега е възможен от широка селекция компютри, таблети и смартфони.

MELCloud позволява на потребителите лесен контрол, дори когато са на път или си почиват на дивана вкъщи. Софтуерът позволява лесна визуализация на настройките за икономична работа на климатика. Също така са възможни дистанционно управление и контрол на системите във ваканционния Ви дом.

В случай на проблем с климатика, има функция, която Ви уведомява по имейл. Също така MELCloud предоставя информация за местната прогноза за времето, както и данни за контакти със сервизи за обслужване на клиенти.

Необходим е оригинален WiFi адаптер от Mitsubishi Electric, за да се свърже вътрешно тяло или отоплителна система към MELCloud. WiFi адаптера се свързва безжично към Вашия рутер.

5 Причини да контролирате температурата с Wi-Fi

  1. Вашият дом е Вашият рай – не и когато сте принудени да търпите студ или жега в него. Нищо не може да развали спокойна и релаксираща вечер у дома, така както проблеми с температурата.
  2. Лесен за употреба: Може да бъде настроен да работи както със смартфони, така и с компютри. Ако сте на дивана и пишете съобщение или проверявате Facebook, няма нужда да ставате, за да настроите температурата. Контролът е във Вашите ръце.
  3. Без грозни кабели: Нали това е целият смисъл от безжичната технология? Без грозни кабели, сложни инсталации, без притеснения от гризачи или ръжда. Безжичната технология осигурява ново ниво на свобода и гъвкавост.
  4.  Контролът е във Вас: Безжичната система Ви осигурява пълен комфорт и няма нужда да ставате, когато в стаята стане хладно или горещо. Просто настройте температурата чрез Вашия телефон или компютър.
  5. Спокойствие: Дали ще отсъствате през деня заради работа или през цялата седмица заради ваканция, може да контролирате температурата, където и да се намирате. Това Ви позволява да намалите климатика, когато никой не е вкъщи. И така докато спестявате, имате възможност да постигнете истински оазис у дома.

 

Разгледайте предлаганите от нас продукти на: http://www.climacom.com

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s